WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Scheveningse Kuren

Het Zuiderstrandtheater en Kwekers in de kunst presenteren: Scheveningse Kuren, volksopera geschreven door Sjaak Bral. Opdracht: marketing & communicatie.

Na het succes van Harde Handen en De Vloek op Scheveningen presenteren het Zuide)strandtheater & Kwekers in de kunst de gloednieuwe volksopera Scheveningse Kuren, over 200 jaar badplaats Scheveningen en de geschiedenis van het Kurhaus. Net zoals bij De Vloek schrijft Sjaak Bral het libretto! Scheveningse Kuren is onderdeel van Feest aan Zee.

Zonder geschiedenis is er geen toekomst. Scheveningen barst van de geschiedenis en kent prachtige verhalen. Die kun je op veel manieren vertellen, maar samen zingen is toch het allerleukst. Zeker als er iets te vieren valt, zoals dit jaar. Zingen over Scheveningen, iets mooiers bestaat niet.’, Sjaak Bral.

Over Scheveningse Kuren
De gastvrijheid van Scheveningen is wereldberoemd. Ook deze avond, tijdens een bruiloftsfeest in het Kurhaus, worden de feestgangers in de Kurzaal door de ceremoniemeester onthaald op een warm welkom. In het Nederlands én het Papiaments. Als het dochtertje van één van de aanwezigen vraagt of het Kurhaus een paleis is, durft de gastheer geen nee te zeggen. Dit blijkt het startsein voor een wonderlijke reis door de tijd, van Jacob Pronk tot de Rolling Stones, waarbij de werkelijkheid flink wordt opgerekt. Historisch nepnieuws? Welnee. De leugen is zó mooi, dat iedereen zou willen dat het de waarheid was.

Zuiderstrandtheater, Scheveningen
do 6 t/m za 8 september 20:00 (première vrijdag 7 september)
zo 9 september 14:30 di 11 & wo 12 september 20:00

Opdracht
Marketing & Communicatie (mei 2018 – september 2018)

Website
zuiderstrandtheater.nl/scheveningsekuren

Social Media
facebook.com/scheveningsekuren