LUDIEKE IS DIEKE VAN DER SPEK

Op 24 augustus 2009 heb ik Ludieke Marketing & Communicatie opgericht. Na twee universitaire studies en diverse banen in de marketing werd het tijd om het heft in eigen handen te nemen en als freelancer cultuurmarketing aan de slag te gaan. Met een netwerk in de creatieve sector wisten opdrachtgevers mij gelukkig snel te vinden. Kijk hier voor de mooie organisaties waar ik mij voor in mag zetten.

De opdrachten

Ik houd me dagelijks met veel plezier bezig met uiteenlopende marketing & communicatie vraagstukken. Heb je behoefte aan een concreet online marketing advies waar je direct mee aan de slag kan, dan gaan we om tafel en stuur ik je naar huis met handige tips over zaken als social media, content marketing en storytelling. Binnenkort de premiere van een theaterproductie of de start van een festival? Ik ga graag voor je aan het werk met marketingplan & uitvoering. Zoek je iemand met een groot netwerk binnen de kunst & cultuur media en ervaring in het schrijven van persberichten en genereren van free publicity? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Inmiddels is Ludieke meer dan alleen Dieke! Leonie Poot biedt de nodige ondersteuning op het vlak van online marketing en tourneemarketing.

Beknopte beschrijvingen van alle lopende en reeds afgeronde opdrachten vind je hier. Neem contact op voor meer informatie.

Anker als logo

De symboliek van het anker is eeuwenoud en staat voor hoop en redding in tijden van storm. Ook termen als standvastigheid, vastberadenheid en trouw passen bij dit krachtige symbool. Een aantal kernwaarden die voor mij centraal staan binnen mijn werk voor Ludieke Marketing & Communicatie. Ik gooi mijn anker uit binnen een organisatie en hoop een kleine en betrouwbare redding te bieden in tijden van storm.

Wat deed Dieke voor Ludieke

Studies

 • Kunst- en Cultuurwetenschappen, afstudeerrichting Organisatie van Kunst en Cultuur (2004), Erasmus Universiteit Rotterdam
 • Bedrijfskunde, Master Marketing Management (2006), Erasmus Universiteit Rotterdam

Werkervaring voor Ludieke

 • 2002 – 2004 Marketingmedewerker,
  Ephraim Theater Productions
 • 2002 – 2008 Marketing & Communicatie,
  Toneelgroep Annette Speelt
 • 2007 – 2009 Internet Marketing & Zakelijke Markt,
  het Nationale Toneel
 • 2008 – 2009 Internet Marketing Consultant,
  PANGAEA Internet Marketing