WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Orde van de Dag

7.500 kilometer westwaarts van ons kleine landje barst op 8 november de bloedstollende strijd tussen titanen los. Wordt Trump of Clinton de nieuwe president van de Verenigde Staten? De media volgt al watertandend elke miniscule ontwikkeling. Op onze beurt kijken wij vol verwondering naar deze journalistieke manie. De Orde van de Dag en Het Zuidelijk Toneel presenteren met Stemmen!, een zinderende show rond de Amerikaanse Verkiezingen, in samenwerking het Nationale Toneel. Zes avondvullende afleveringen in theaters in het land gaan vooraf aan de unieke twaalf uur durende uitputtingsslag in Stadsschouwburg Utrecht in de nacht van 8 op 9 november.

De Orde van de Dag wordt geproduceerd door het Nieuw Utrechts Toneel. Het NUT krijgt vanaf januari 2017 structurele subsidie van Fonds Podiumkunsten en de Gemeente Utrecht.


Opdracht

Persbenadering & campagne in Den Haag

Website
ordevandedag.org

Social Media
facebook.com/nieuwutrechtstoneel
twitter.com/hetNUT