WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Nobody Home – Daria Bukvic

Nobody home is een verhaal over ontwortelde mensen, op zoek naar een thuis. Vier jonge theatermakers afkomstig uit hetzelfde geboortejaar maar uit verschillende werelden, vertellen met vrolijke ernst over hun persoonlijke reizen: vanuit het land van herkomst naar het asielzoekerscentrum, vanuit de toneelschool naar het podium. Een voorstelling waarin menselijke veerkracht centraal staat.

Het werk van Daria Bukvic is beeldend, expressief en humoristisch. In deze stijl zoekt zij, samen met haar drie acteurs en hun families, naar de wortels van hun bestaan in Nederland. Een land waarin de afgelopen twintig jaar het vluchtelingenbeleid drastisch veranderde en waar de dynamiek tussen wij en zij voortdurend onderhevig is aan de waan van de dag.
Landelijke tournee van 11 december 2014 t/m 22 januari 2015 en herneming in seizoen 2015-2016 (o.a. geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival).


Opdracht

Marketing & Communicatie (november 2014 – juni 2016)

Website
nobodyhome.nl

Social Media
facebook.com/wijzijnnobodyhome