WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Nastaran Razawi Khorasani

Theatermaker, actrice. Opdracht: marketing & communicatie

Nastaran Razawi Khorasani (Iran, 1987) is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. Ze is zowel theatermaker als actrice en speelde o.a. bij het Ro Theater, Internationaal Theater Amsterdam, Maas theater en dans en Nineties Productions. Haar werk wordt ook internationaal getoond. Momenteel is ze te zien met Songs for no one en This is not a dance. Nastaran is als gastmaker verbonden aan Theater Rotterdam, in samenwerking met de Coproducers. Samen met Davy Pieters vormt ze het makersduo Kobe.

Tijdens het Nederlands Theaterfestival 2014 won Nastaran de Gouden Krekel voor de meest indrukwekkende podiumpresentatie voor haar rol in CASH van Maas theater en dans. In 2020 ontving ze een nominatie voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek. Met Songs for no one won ze zowel in 2020 (voor het concept) als in 2021 (voor de voorstelling) de BNG Bank Theaterprijs. In 2022 werd Songs for no one geselecteerd door Het TheaterFestival Vlaanderen als een van ‘de meest belangwekkende, maatschappelijk relevante en vernieuwende voorstellingen’ van het afgelopen seizoen. Nastaran werd in 2023 genomineerd voor de Gieskes-Strijbis Podiumprijs, de grootste prijs binnen de Nederlandse podiumkunsten.

Opdracht
Marketing & communicatie (mei 2021 – heden)

Website
www.nastaran.nl

Social Media
Facebook
Instagram