WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Sluysmans & Van Warmerdam

Judee Sill (juni 2014 – december 2014)
Precies 35 jaar geleden overleed op 35-jarige leeftijd Judee Sill. Een paar jaar daarvoor gold zij als één van de meest veelbelovende muzikale talenten uit het Amerika van de jaren ’70. Maar in 1979 stierf zij alleen en vereenzaamd in haar Hollywood-appartement. Er verscheen geen overlijdensbericht in de krant. Muziektheatermakers Sluysmans & van Warmerdam, dichteres Maria Barnas en de Amsterdamse band My Baby laten zich inspireren door haar ongelofelijke en waargebeurde levensverhaal. Hallucinerend, rockend en poëtisch muziektheater over een vergeten meisje met een uitzonderlijke gave.
Landelijke tournee van 19 september t/m 7 december 2014.


Murder Ballads (juni – oktober 2012)
Een verrassende cast van muzikanten en acteurs (Peter Blok, Lottie Hellingman e.a.) brengen muziektheater met invloeden van Johnny Cash, Franz Schubert, Abba en Vincent van Warmerdam.  Wat doodeenvoudig begint als het optreden van een folkbandje eindigt in het hoofd van een ter dood veroordeelde. Zingende acteurs en acterende musici vervlechten songs over de dood met verhalen over de liefde. Immers; er is geen moord die niet voortkomt uit liefde, of het gebrek daaraan. Murder Ballads is een beeldende voorstelling die vertelt over gewone mensen, met gewone levens. Althans zo lijkt het.
Landelijke tournee van 4 augustus t/m 27 oktober 2012.

Opdracht
Marketing & Communicatie

Website voorstelling Judee Sill
judeesill.nl

Social Media
facebook.com/Sluysmans-van-Warmerdam