WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Melk & Dadels – Daria Bukvic

Na het succesvolle Nobody Home maakt regisseur Daria Bukvić samen met ex-parlementariër en schrijver Tofik Dibi Melk & Dadels. Opdracht: marketing & communicatie 
‘It’s a man’s world’ is wat veel mensen denken over de Marokkaanse gemeenschap. Deze voorstelling met rauwe, persoonlijke en speelse getuigenissen van vier jonge Marokkaanse-Nederlandse actrices zal daar voorgoed verandering in brengen. Hun verhalen zijn hard en duidelijk over de pijn en zacht en kwetsbaar over de vreugde in de Marokkaanse én Nederlandse cultuur.

Met haar authentieke combinatie van humor en ernst, creëert Bukvić samen met Dibi een zelfbewuste inkijk in de Marokkaans-Nederlandse cultuur die niet eerder is vertoond. Melk & Dadels is geïnspireerd door het succesvolle verhalen- en receptenboek Melk & Dadels. Première 13 mei 2018!

Producenten: ROSE stories & Daria Bukvić
In alliantie met: Het Nationale Theater
Mede mogelijk gemaakt door: Theater de Meervaart

Opdracht
Marketing & Communicatie (mei 2017 – november 2019)

Website
melkendadels.nl

Social Media
Facebook