WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Marjolijn van Heemstra

Dichter, schrijver, theatermaker, journalist en podcastmaker. Opdracht: marketing & communicatie.

Marjolijn van Heemstra (1981) schrijft dichtbundels (Als Mozes had doorgevraagd (2009), Meer hoef dan voet (2014), Reistijd, bedtijd, ijstijd (2020)) en schrijft, maakt en speelt haar eigen voorstellingen. Haar roman En we noemen hem (2017) is bekroond met de BNG Bank Literatuurprijs. Sinds 2019 is Marjolijn van Heemstra correspondent ruimtevaart bij De Correspondent. Daarnaast maakt ze regelmatig podcasts, bijvoorbeeld Sør (2018), Stadsastronaut (2019) en De Binnenbühne (2020).

Op dit moment schrijft Van Heemstra aan een non-fictie boek over de ruimte dat in het voorjaar van 2021 zal uitkomen bij De Correspondent. Daarnaast is ze als theatermaker bezig met het oprichten van Sterrenwacht Spreeuwenpark; een sterrenwacht waar ze op poëtische wijze samen met buurtgenoten de kosmos onderzoekt. 

Opdracht
Voorstellingsmarketing (november 2020 – heden)

Website
www.marjolijnvanheemstra.nl

Social Media
Facebook
Instagram