WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Marjolijn van Heemstra

Dichter, schrijver, theatermaker, journalist en podcastmaker. Opdracht: marketing & communicatie.

Marjolijn van Heemstra (1981) studeerde godsdienstwetenschappen met als doel conflictbemiddelaar te worden. Voor het zover kwam rolde ze het theater in en inmiddels werkt ze als dichter, schrijver, theatermaker, journalist en podcastmaker. In haar werk onderzoekt ze op een toegankelijke manier hoe we anders kunnen nadenken over onszelf en de wereld. Met haar dichtbundels en romans won Marjolijn van Heemstra verschillende literaire prijzen en haar laatste roman werd in acht landen vertaald.

De afgelopen jaren hield ze zich als theatermaker voornamelijk bezig met De Nacht-Wacht, een onderzoek van meerdere jaren naar de waarde van de nacht en het donker in een stad met veel te veel licht. Een project met vele vormen en één missie: ons beeld van de duisternis verbeteren. De Nacht-Wacht organiseert schemersessies, lezingen en nachtwandelingen. De activiteiten van de Nacht-Wacht bouwden toe naar het eerste Amsterdam Dark Festival, dat plaatsvond op 22, 23 en 24 september 2023.

Opdracht
Marketing & communicatie (november 2020 – heden)

Website
www.marjolijnvanheemstra.nl

Social Media
Facebook
Instagram