WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Laura van Dolron

Laura studeerde in 2001 af als regisseur aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze maakte o.a. voorstellingen bij het Noord Nederlands Toneel en Frascati en werkt sinds 2009 intensief samen met het Nationale Toneel. Ze omschrijft haar stijl als stand-up philosophy. Laura werd bekroond met onder meer de Eric Vosprijs 2008, de Charlotte Köhlerprijs 2007 en de BNG Nieuwe Theatermakersprijs 2007. Haar voorstelling Sartre zegt sorry werd geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival en was de openingsvoorstelling van het Theaterfestival Vlaanderen 2011.

Opdracht
Marketing & Communicatie
Voorstellingen Wat nodig is, Iemand moet het doen reprise, Oudejaarsconference, Alleen voor jullie, Sartre zegt Sorry reprise, festival Wat Mij Lief Is, Oudejaarsconference, Festival Laura Luistert live & lastminute  (oktober 2011 – juni 2013)

Website
www.lauravandolron.nl

Social Media
facebook.com/lauravandolron
twitter.com/lauravandolron