WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Another Kind of Blue

Another Kind of Blue is de stichting van choreograaf David Middendorp. Opdracht: marketing & communicatie.

Choreograaf David Middendorp kreeg internationale bekendheid toen hij in 2014 met zijn stuk ‘Blue Journey’ in de finale van het populaire televisieprogramma America’s got talent kwam. Zijn werk werd op tv en online door ruim 50 miljoen mensen bekeken. Middendorp presenteert met zijn eigen gezelschap Another Kind of Blue elke 2 jaar een nieuwe avondvullende voorstelling. In seizoen 2018-2019 was dat ‘Flirt with Reality’, waarin dans en technologie samenkomen. In seizoen 2020-2021 brengt hij ‘WAVE’.

Another Kind of Blue – David Middendorp
Choreograaf David Middendorp is gefascineerd door technologie en vooral door het spanningsveld tussen technologie en de mens. Animaties, drones, robots, film en muziek spelen een bijzondere en gelijkwaardige rol met de dansers. Zijn unieke mix van dans en innovatieve technologie zorgt voor een inspirerende en vernieuwende dansbeleving.

Opdracht
Marketing & Communicatie (juni 2018 – heden)

Website
anotherkindofblue.nl

Social Media
Facebook