Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Veel aandacht voor Laura van Dolron

28 - 12 - 2012

Op 27 december 2012 ging de Oudejaarsconference van Laura van Dolron in premiere bij het Nationale Toneel. O.a. Volkskrant, NRC, Uitkrant en Den Haag Centraal schreven er uitgebreid over en Laura was te gast bij Opium Radio, Kunststof TV en De Avonden.

Het persbericht was nog niet verzonden of de telefoon stond roodgloeiend en de mailbox stroomde vol met interview verzoeken. Laura van Dolron stond met haar Oudejaarsconference op de cover van de Amsterdamse Uitkrant en het Haags Straatnieuws. Volkskrant en Den Haag Centraal plaatsten haar op de cover van de kunstbijlage. Er volgden meerdere grote interviews en veel belangstelling naar de inhoud van haar Oudejaarsconference en haar interesse in Wim Kan. NRC kwam kijken naar een try-out en plaatste een mooi interview in NRC en NRC.Next. Volkskrant en Trouw namen deze conference mee in een overzichtsrecensie van meerdere conferences waardoor Laura in het rijtje Dolf Jansen, Maarten van Rossem en Erik van Muiswinkel kwam te staan. Trouw was erg positief: ‘heel verfrissend in het scala van mannelijk grapgeweld‘.

Ook op radio en tv kwam Laura voorbij. Ze schoof aan bij Kunststof TV, was te gast bij Opium Radio en radioprogramma De Avonden maakte een reportage over haar voorstelling. Op de dag van de premiere belde Omroep MAX haar wakker voor een kort interview in radioprogramma Wekker Wakker. Op de website Theaterkrant.nl kreeg de Oudejaarsconference maar liefst 4 sterren en een prachtige recensie: ‘Ik mag het eigenlijk niet zeggen van Van Dolron, maar als ik eerlijk ben zit haar voorstelling niet alleen mooi in elkaar, hij weet op momenten ook te raken.

De Oudejaarsconference van Laura van Dolron speelt nog t/m 11 januari in Nederland en België. Vanaf 16 januari gaat ze op tournee met de succesvoorstelling Sartre zegt sorry.