Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Start je zomer met een mash up van musical, cabaret en misdaaddrama

22 - 06 - 2023

Op 15 en 16 juli begint De Stokerij traditiegetrouw de zomer met Theaterfestival De Opstokerij. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie in de Sodafabriek, Schiedam.

Persbericht

Theaterfestival De Opstokerij op 15 en 16 juli in de Sodafabriek

Start je zomer met een mash up van musical, cabaret en misdaaddrama

Traditiegetrouw beginnen we de zomer bij De Stokerij met Theaterfestival De Opstokerij. Tijdens dit festival laten we zien welk talent we in huis hebben! Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: 15 en 16 juli in de Sodafabriek, Schiedam. We verwelkomen het publiek in de ‘cantina’ van de Sodafabriek met een heerlijke theatrale lunch of borrel. Vervolgens starten een theatrale route door de Sodafabriek. De Sodafabriek is een prachtig monumentaal pand dat wij tot de nok toe vullen met theater: musical meets cabaret meets misdaaddrama!

Maakweek met o.a. Maartje van de Wetering
Voorafgaand aan het festival gaan de leerlingen van De Jonge Stokerij een week lang aan de slag met drie getalenteerde makers:

Actrice Dominique de Bont, bekend van eerdere voorstellingen van De Stokerij zoals Dusty Mixedfeelings en De Kleine Prins(es) en natuurlijk ook als deelnemer aan tv-programma Op zoek naar…Sandy komt musical maken!
Actrice Maartje van de Wetering, tot voor kort te zien in Flikken Rotterdam en in de recente succesvoorstelling Komt een vrouw bij de dokter werkt met de leerlingen aan scènes uit misdaadseries.
Cabaretier Teun van den Elzen, momenteel op tournee met zijn voorstelling Meer kan ik er niet over zeggen en onlangs te zien in De Slimste Mens, gaat de leerlingen leren over cabaret!

Samen met deze drie toppers maken de leerlingen scènes en acts die tijdens Theaterfestival De Opstokerij een unieke theatrale route vormen.

Data:
zaterdag 15 juli 13:00 uur
zaterdag 15 juli 16:00 uur
zondag 16 juli 13:00 uur
zondag 16 juli 16:00 uur

Locatie: Sodafabriek, Makkersstraat 3, 3111 AL Schiedam

Kaarten: 15,00 (inclusief hapjes en een drankje) te koop via
www.destokerijschiedam.nl
Let op: er is beperkt plek, dus wacht niet te lang!

EINDE PERBSERICHT
Naar de presskit

Voor meer informatie kun je terecht bij Dieke van der Spek: info@ludieke.nl