Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Songs for no one wint BNG theaterprijs 2021

10 - 09 - 2021

Theatermaker Nastaran Razawi Khorasani heeft met haar nieuwe voorstelling Songs for no one tijdens het Nederlands Theater Festival de BNG Theaterprijs 2021 gewonnen. Wat een geweldige beloning! De voorstelling is vanaf maart te zien in de theaters.

Nastaran neemt je in Songs for no one mee in de onzichtbare levens van een jongen en een meisje, wonend in de Islamitische dictatuur van Iran. De voorstelling ging op 7 augustus op Theater Festival Boulevard in premiere.

Uit het juryraport; “De penibele situatie van de kinderen, hun ergernissen en grenzeloze ambities weet Razawi Khorasani op indrukwekkende wijze te verbeelden in haar performance met muziek van Jimi Zoet en beelden van Peter van Til. Door de lichte toon van de gesprekken en verkwikkende nieuwsgierigheid wordt de voorstelling ondanks het thema nooit te zwaar. Razawi Khorasani etaleert in Songs for no one haar kwaliteiten als maker, performer en ook interviewer.”

Vanaf maart 2022 gaat de voorstelling op tournee door het hele land en Ludieke verzorgt met trots de marketing. Voor kaarten en informatie.