Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Pers enthousiast over voorstelling 233 ºC

01 - 02 - 2024

Op 27 januari 2024 ging 233 ºC van Abdel Daoudi en ROSE stories in première in Bellevue en de reacties waren lovend. In aanloop naar de première plaatsten zowel de Volkskrant als NRC uitgebreide interviews met regisseur Daoudi en ook op de radio was er veel aandacht voor de voorstelling.

Interviews
de Volkskrant: ‘Regisseur Abdel Daoudi: ‘De maatschappij hecht meer waarde aan het gezonde dan aan het zieke lichaam.
NRC: ‘Ik wil in deze voorstelling reflecteren op het spanningsveld tussen collectiviteit en individualiteit in de samenleving.
Radio 1 Spraakmakers: ‘Theaterregisseur Abdel Daoudi worstelt met zijn psychotische broer en maakte er een persoonlijke voorstelling over.’
Radio 4 Opium: ‘Verwarde mensen zijn de dupe van een samenleving die wij op deze manier hebben ingericht.’

Recensies
de Volkskrant ★★★★ ‘De voorstelling ‘233 ºC’ is het mooist wanneer we dicht bij de door psychoses geteisterde Jason blijven.’
Parool: ‘Dit stuk brengt je diep in de gedachtewereld van een door psychoses geteisterde man.’
Theaterkrant: ‘Een bijzonder liefdevol portret van het leven met een geestesziekte.‘ 

233 ºC speelt nog t/m 6 april door heel het land. Meer informatie over de voorstelling & de speellijst vind je op de website van ROSE stories.