Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Pers enthousiast over voorstelling 233 ºC

01 - 02 - 2024

De voorstelling 233 ºC van Abdel Daoudi en ROSE stories ging op 27 januari in première in het Bellevue theater in Amsterdam. In aanloop naar de premiere zijn er diverse interviews in de media verschenen met Abdel Daoudi. De Volkskrant en Parool kwamen kijken en schreven mooie woorden. Hier een samenvatting.

233 ºC in de media

Interviews
de Volkskrant: ‘Regisseur Abdel Daoudi: ‘De maatschappij hecht meer waarde aan het gezonde dan aan het zieke lichaam.
NRC: ‘Ik wil in deze voorstelling reflecteren op het spanningsveld tussen collectiviteit en individualiteit in de samenleving.
Radio 1 Spraakmakers: ‘Theaterregisseur Abdel Daoudi worstelt met zijn psychotische broer en maakte er een persoonlijke voorstelling over.’
Radio 4 Opium: ‘Verwarde mensen zijn de dupe van een samenleving die wij op deze manier hebben ingericht.’

Recensies
de Volkskrant ★★★★ ‘De voorstelling ‘233 ºC’ is het mooist wanneer we dicht bij de door psychoses geteisterde Jason blijven.’
Parool: ‘Dit stuk brengt je diep in de gedachtewereld van een door psychoses geteisterde man.’

233 ºC speelt nog t/m 6 april door heel het land. Meer informatie over de voorstelling & de speellijst vind je op de website van ROSE stories.