Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Nobody Home in Opium TV, Pauw en NRC

11 - 09 - 2015

Begin september speelde de succesvolle voorstelling Nobody Home 2 keer tijdens het Nederlands Theaterfestival. Opnieuw veel media aandacht!

Cornald Maas ging met Daria en haar acteurs op pad naar Maastricht, waar het allemaal ooit begonnen is. Opium TV maakte een mooie reportage, sprak met ze over de opleiding in Maastricht en het ontstaan van Nobody Home en keek samen met eerstejaars studenten van de Toneelacademie naar de voorstelling. Kijk de uitzending terug.

Regisseur Daria Bukvic was te gast bij Pauw tijdens een speciale uitzending over vluchtelingen. Hoe vond zij als oud-vluchteling haar plek in Nederland?

NRC schreef een artikel over vier verschillende voorstellingen die dit theaterseizoen over vluchtelingen in de theaters te zien zijn. Nobody Home is daar uiteraard een van.  ‘Hoe was het om overgeleverd te zijn aan de waan van de dag: de ene keer hoeven mensen je niet, de andere keer heten ze je welkom. Bukvic, zelf gevlucht uit Bosnië: „Onze voorstelling doet een beroep op empathie. En empathie zal alleen maar noodzakelijker worden. Wij hopen mensen aan te spreken die ergens wonen waar straks misschien een asielzoekerscentrum opent.”’
Lees het artikel via Blendle