Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Nieuwe opdracht bij het Nationale Toneel

12 - 02 - 2014

Vanaf maart ga ik aan de slag met de marketing & communicatie van de theaterproducties Op een mooie Pinksterdag (regie Esther Scheldwacht) en Tasso (regie Theu Boermans) van het Nationale Toneel. 

Op een mooie Pinksterdag
Een ode aan hen die hun leven weer moeten oppakken na een immens verlies. Een man vertelt het verhaal van een stormachtige relatie en het noodlot dat hen trof. Hij trekt zijn sportschoenen aan en probeert letterlijk van alles weg te lopen. Maar door te rennen gaat hij weer ademen en wordt hij terug het leven in gedwongen. Esther Scheldwacht schrijft de tekst en regisseert, haar man Stefan de Walle speelt. De voorstelling gaat op zaterdag 24 mei in première in Theater aan het Spui te Den Haag.

Tasso
De jonge Torquato Tasso is hofdichter aan het lustslot Belriguardo. Hij werpt zich op tot een martelaar van het vrije woord en de autonome kunst. Theu Boermans onderzoekt met vijf jonge acteurs van het Nationale Toneel dit jeugddrama van Goethe. Wat leert het ons over de positie van kunstenaars en kunst in onze samenleving? De voorstelling is te zien vanaf september 2014.