Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Nieuwe locatievoorstelling De Stokerij in Schiedam

06 - 11 - 2023

Vanaf 24 november speelt meesterverteller Koen Wouterse in Boerderij Landvreugd De Achterblijver. Een hartverwarmende eindejaarsvoorstelling onder het genot van een heerlijk kopje erwtensoep.

Persbericht

Nieuwe locatievoorstelling De Achterblijver van De Stokerij in Schiedam

Na het succes van Het Vergissingsbombardement komt De Stokerij nu opnieuw met een bijzondere locatievoorstelling. Vanaf 24 november speelt Koen Wouterse in Boerderij Landvreugd De Achterblijver. Meesterverteller Wouterse neemt je mee naar een ingrijpende gebeurtenis in zijn jeugd, die bij hem steeds vaker de vraag oproept: hoe leef je je beste leven? Leef je liever lang of leef je liever goed? Of kan het allebei? Ga je door of laat je los? En hoe zorg je ervoor dat de achterblijvers door kunnen? Een hartverwarmende eindejaarsvoorstelling onder het genot van een heerlijk kopje erwtensoep.

Over De Achterblijver
Koen komt na jaren terug bij het huisje op de dijk waar ooit zijn beste vriendje Edwin woonde. Hij is ondertussen 44 jaar oud, maar Edwin leeft al een tijd niet meer. Tussen oude meubels en uit hun voegen hangende ramen maakt Koen de balans op over het leven, familie, vriendschap, de liefde en de dood: wie hebben hem gemaakt tot wie hij is, wie hebben hem verlaten, wie zijn er gebleven en wat heeft hij in die 44 jaar opgestoken? Koen neemt je mee in zijn gedachtenwereld. Maar wie is toch die puber die zo nu en dan bij het huisje opduikt…?

Regisseur Anne Rats: “De Achterblijver is een intieme, persoonlijke voorstelling over leven en dood. Een ode aan het leven met humor, maar waar je, samen met Koen, ook flink aan het denken wordt gezet over hoe je dat het beste doet: zowel leven als sterven.”

De Achterblijver gaat op 24 november 2023 in première en is t/m 24 december 2023 elke vrijdag, zaterdag en zondag te zien in Boerderij Landvreugd, bij Scouting Tono-groep, Sweelincksingel 3-7, 3122 AL Schiedam. Voor info & kaarten, zie www.destokerijschiedam.nl

EINDE PERBSERICHT
Naar de presskit

Voor meer informatie, interviews en persaccreditatie kun je terecht bij Dieke van der Spek info@ludieke.nl