Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Murder Ballads op nu.nl

26 - 09 - 2012

Tijdens de theatertournee van de muziektheater voorstelling Murder Ballads van Sluysmans & Van Warmerdam haalden we het nieuws met de actie waarbij mensen met een strafblad gratis naar de voorstelling mochten. 

Theatervoorstelling gratis op vertoon van strafblad

AMSTERDAM – Mensen met een strafblad kunnen in september en oktober gratis naar de muziektheatervoorstelling Murder Ballads, over moord en misdaad. Dat heeft producent Via Rudolphi maandag laten weten.

Plannen om de voorstelling in gevangenissen te draaien, bleken niet haalbaar en daarom is voor deze actie gekozen. Makers van het stuk zijn Vincent van Warmerdam en Michel Sluysmans. ”Onze voorstelling laat zien dat een misstap snel begaan is. Een strafblad blijft je jaren achtervolgen. Bij onze voorstelling hebben mensen met een strafblad er voor één keer voordeel van.” Acteurs zijn onder meer Peter Blok, Lottie Hellingman en Viktor Griffioen.

De show draait nog tot eind oktober door heel Nederland. De producent zegt geen idee te hebben hoeveel veroordeelden zich komen melden.

Bron: nu.nl