Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Mijn week op Cultuurmarketing.nl

03 - 10 - 2014

Of ik een week lang een fotoverslag wilde bijhouden voor de website Cultuurmarketing.nl, maar natuurlijk! Zij gaven mijn verslag de titel ‘drukker dan druk’ mee. Ik dacht alleen maar: meer dan de helft staat er nog niet eens in!

Drukker dan druk: de week van Dieke van der Spek

Vraag jij je ook wel eens af wat je concullega’s doen? In De Week Van kom je erachter. Deze keer een fotoverslag van de werkweek van Dieke van der Spek, aka Ludieke Marketing & Communicatie.

Na twee universitaire studies en diverse banen in de marketing vond Dieke van der Spek het tijd om het heft in eigen hand te nemen en als freelancer aan de slag te gaan. Op 24 augustus 2009 heeft Dieke Ludieke Marketing & Communicatie opgericht. Door haar netwerk in de creatieve sector bestond haar portfolio al snel uit diverse culturele opdrachtgevers. Op dit moment werkt Dieke voor het Nationale Toneel, Trouble Man (Sadettin Kirmiziyüz), Sluysmans & Van Warmerdam, theatergroep Firma MES, Festival De Betovering, Festival Dag in de Branding, theatermaakster Daria Bukvic en de Young VIPs jazztournee. Daarnaast is Dieke tourmanager van de band Splendid.

De afgelopen tijd had Dieke een drukke periode met drie tournees en twee festivals in aantocht. Een week lang heeft ze haar werkzaamheden voor ons vastgelegd:

LEES & BEKIJK HET FOTOVERSLAG HIER