Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Marketingcampagne DOPE

18 - 02 - 2020

We zijn nu al trots op de marketingcampagne van DOPE, de nieuwe voorstelling van Sadettin Kirmiziyüz en Het Nationale Theater. De teaser heeft binnen twee weken al meer dan 3000 views op YouTube en voor het campagnebeeld werkten we samen met het Haagse streetart duo SOGOshow.

Bekijk de teaser van DOPE en oordeel zelf:

Bij een voorstelling genaamd DOPE hoort natuurlijk passend beeld. Samen met het Haagse streetart duo SOGOshow zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. SOGOshow bestaat uit het duo Sophia den Breems en Gordon Meuleman. Waar Sophia, opgeleid als grafisch ontwerper, zoekt naar de grenzen van grafisch ontwerp, illustratie, beeldende kunst, zoekt Gordon manieren om met zijn fotografie conventionele barrières te doorbreken. Kijk hier voor meer informatie over dit getalenteerde duo.

Waar gaat DOPE over?

In DOPE duikt Sadettin Kirmiziyüz met de voor hem kenmerkende mix van humor en ernst in de wereld van de verdovende middelen. Ondersteund door een hypnotiserende live soundtrack van acteur en multi-instrumentalist Kaspar Schellingerhout onderzoekt hij de rol die drugs in de wereld(geschiedenis) spelen en de verhouding die wij daarmee hebben: verlossing voor de een, verslaving voor de ander. Van de Romeinen in de Oudheid naar gabbers in de jaren ’90, van wetenschappers die onder invloed van LSD wereldschokkende ontdekkingen zouden doen naar cocabladeren kauwende Inca’s. We lijken niet zonder te kunnen. Maar kunnen we wel met? En hoe denkt Sadettin er zelf over? Houdt hij zelf zijn neus -pardon- handen dan wel schoon? Na Citizen K. doorbreekt Sadettin opnieuw de kaders van onze vastgeroeste denkpatronen.

DOPE is de derde van vier voorstellingen die Sadettin Kirmiziyüz samen met Het Nationale Theater maakt over de grote stad.
DOPE speelt van 3 maart t/m 28 mei 2020 in theaters door het hele land. Kijk hier voor meer informatie.