Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

IJS&VIS wegens succes verlengd

27 - 09 - 2016

Na de premières van IJS&VIS op 16 en 17 september is er een ware run op de kaarten ontstaan. Daarom hebben we besloten de voorstelling twee weken langer door te spelen.

Een spannend en ambitieus project: de theaterervaring IJS&VIS maar liefst een maand lang op locatie in de Binckhorst in Den Haag. Vruchtvlees bedacht i.s.m. Firma MES een aansprekende campagne die vanaf begin september al goed zichtbaar was in en om de stad. De media dook op het verhaal achter de voorstelling en try-out publiek was meteen enthousiast. Na de twee premières op 16 en 17 september nam de kaartverkoop een vlucht en wegens succes hebben we de speelperiode twee weken verlengd t/m 30 oktober. De mond-tot-mond reclame is enorm en mensen worden er ook na de première nog aan herinnerd door de zichtbaarheid van de campagne in Den Haag en omliggende steden Rijswijk en Voorburg. Een succesvolle campagne voor Ludieke!

Over IJS&VIS
Dompel je onder in de wereld van IJS&VIS, een niet eerder vertelde stadslegende over de twee bekendste ondernemersfamilies van Den Haag. De van oorsprong Italiaanse familie achter ijssalon Florencia en de Scheveningse familie Simonis, van de bekende vishandels. Twee trotse families met passie voor hun vak, die lijnrecht tegenover elkaar staan. Het vuur laait op tijdens een familiefeest, als zoon Simonis en dochter Florencia oog in oog komen te staan. Een vonk slaat over. De jonge geliefden zetten een keten van gebeurtenissen in gang waardoor hun eigen levens én die van hun families op een onvoorstelbare manier uit balans worden gebracht. In IJS&VIS komen theater, live muziek en dans samen op een avond die je niet snel zult vergeten.

IJS&VIS is een coproductie van Firma MES en het Nationale Toneel met Korzo. Andere partners zijn Theater aan het Spui, de Koninklijke Schouwburg en Rabarber. T/m 30 oktober exclusief op locatie in Den Haag!