Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Hartverwarmende reacties op De Vloek op Scheveningen

16 - 09 - 2016

Van 8 t/m 14 september speelde de volksopera in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Dat maakte wat los bij de Scheveningers!

Na het succes van Harde Handen vorig jaar, startten we de campagne van de opvolger De Vloek op Scheveningen vol goede moed. Al vroeg kwam de kaartverkoop op gang en werden de twee succesopties toegevoegd aan de speellijst. Zo’n 5000 mensen bezochten de opera van Sjaak Bral in 6 dagen tijd in Scheveningen. De reacties zijn zeer positief:

Een werkelijk fantastische voorstelling. Van alle kanten perfect: muziek, zang, decor, enscenering, verhaallijn! Beter dan veel professionele musicalvoorstellingen, die ik heb gezien. Complimenten en het verdient een veel groter publiek.
We hebben genoten als Scheveningers! Erg goed gespeeld.
Mijn vrouw en ik hebben buitengewoon genoten van deze fantastische volksopera! Daar ik een verleden heb met de Norfolk Line en andere zaken de haven betreffende was het een belevenis om deze voorstelling over het (schier-) eiland Vlook mee te maken. Complimenten ook voor de geweldige koren! Als er een reprise zou komen gaan we zeker weer!

Ook de pers was enthousiast:
In een schitterende scène rookt sopraan Van Kralingen in de stijl van Janis Joplin weed en viert ze zwevend het vrije, anarchistische bestaan. Ze zingt het bijpassende ‘Mens, durf te leven’.“, Kester Freriks – NRC
Dat ‘ie wegens succes is verlengd, is zo gek nog niet. Alleen al om het fantastische koor en het Residentie Orkest.“, Ingelise de Vries – Postonline