Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Firma MES speelt TRIPPERS

13 - 06 - 2014

Met de korte zomervoorstelling TRIPPERS is Firma MES deze zomer te zien in Tropicana, het leegstaande tropisch zwemparadijs in Rotterdam en op verschillende festivals. De voorstelling is geïnspireerd op de film Spring Breakers.

PERSBERICHT 13 juni 2014

Firma MES presenteert
TRIPPERS
van 18 t/m 26 juli op locatie in Tropicana, Rotterdam

If you live your life like a movie, maybe it will be a movie.

Hun vrienden gaan op examenreis naar Lloret maar Femke en Jamie hebben geen geld. Ze breken in bij een zwembad in een bungalowpark. Dan ontmoeten ze de badmeester. Er ontstaat een machtsspel tussen de twee meisjes en deze man. Grenzen vervagen. Nooit meer naar huis.

TRIPPERS is een korte zomervoorstelling die we spelen in Tropicana, het leegstaande tropisch zwemparadijs in Rotterdam en op verschillende festivals. De voorstelling is geïnspireerd op de film Spring Breakers van Harmony Korine. Verwacht bikini’s, pistolen en veel neon.

De tekst wordt geschreven door de Rotterdamse schrijfster en Metro-columniste Elfie Tromp. Haar debuutroman Goeroe (2013) kreeg de nominatie voor Beste Rotterdamse Boek. Elfie schreef ook twee kinderboeken en ze schrijft regelmatig voor de Volkskrant, Joop.nl en Hard//Hoofd.

Tekst: Elfie Tromp Regie: Thomas Schoots Spel: Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans

TRIPPERS is te zien in Tropicana, Rotterdam op: 18 t/m 20 en 24 t/m 26 juli: 20u, 22u Tickets via rotterdamseschouwburg.nl: €12,50 en <26 jaar €10,- (bij online aankoop). Kom na afloop gezellig een drankje drinken bij de Alohabar, ook in Tropicana.

Over Firma MES
Firma MES maakt verrassend theater en organiseert bijzondere evenementen. Nieuw en oorspronkelijk, grappig en confronterend. Je vindt ons in onze standplaats Den Haag en ver daarbuiten. In theaters en op bijzondere locaties. Firma MES EXTRA is een verzamelnaam voor bijzondere, kleinschalige projecten die buiten de reguliere voorstellingen vallen. Eerder waren dit theatrale rondleidingen in Club Mayfair, een theatrale kledingruil en onze regelmatige True Stories op de Grote Markt in Den Haag. NU dus: TRIPPERS. Firma MES wordt structureel ondersteund door de gemeente Den Haag.
www.firmames.nl
facebook.com/firmames
twitter.com/firmames

EINDE PERSBERICHT
Voor meer informatie en beeldmateriaal: Contactpersoon Firma MES: Dieke van der Spek via 06-24684039 / publiciteit@firmames.nl