Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Firma MES EXTRA: Kledingruil

20 - 02 - 2013

Firma MES organiseert de eerste theatrale kledingruil ooit: een avond waarop alle deelnemers kleding kunnen ruilen, afgewisseld met verrassende momenten verzorgd door de acteurs. Op 15, 16 en 17 maart in Theater aan het Spui, Den Haag.

PERSBERICHT 19-02-2013

Benieuwd naar het verhaal achter je tweedehands jas? En ook wel op zoek naar een nieuwe? Firma MES organiseert de eerste theatrale kledingruil ooit: een avond waarop alle deelnemers kleding kunnen ruilen met elkaar, afgewisseld met verrassende momenten verzorgd door de acteurs. Kom kijken, luisteren en naar hartenlust ruilen, onder het genot van een -niet tweedehands- drankje.

Firma MES reflecteert met de kledingruil op originele wijze op de crisis, de vraag om duurzaamheid en de verhalen achter tweedehands kleding. Tussen het ruilen door vertellen de acteurs over hun ontmoetingen met mensen die op verschillende manieren met tweedehands kleding te maken hebben; van de koper tot de kledingsorteerder. Ze volgen de weg van de kleding die in Den Haag ingezameld wordt: van het Leger des Heils op de Hoefkade tot een gezin in Warschau.

Spelregels voor de deelnemers:

 • Neem minimaal 3 kledingstukken, tassen of paar schoenen mee (schoon en niet kapot).
 • Hoe leuker de kleding, hoe leuker de ruil: neem dus iets mee wat je met trots door kunt geven.
  15 maart 17:00u en 20:15u
  16 maart 16:00u en 20:15u
  17 maart 13:00u en 16:00u
  in Theater aan het Spui, Den Haag.
  Kaarten € 10. Verkoop: www.theateraanhetspui.nl

Idee en uitvoering: Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans en Thomas Schoots

Firma MES is het nieuwe Haagse theatergezelschap dat de afgelopen jaren bekend werd van de voorstellingen Eb, ROES, VOLG en STEL.Firma MES EXTRA is een verzamelnaam voor bijzondere kleinschalige projecten die buiten de reguliere voorstellingen vallen. Vorig jaar waren dit theatrale rondleidingen in Club Mayfair, het beroemdste bordeel van Den Haag. Op 31 mei 2013 gaat de nieuwe productie SCHREEUW met tekst van Hannah van Wieringen in première.

Firma MES wordt structureel ondersteund door de Gemeente Den Haag.

www.firmames.nl

Einde persbericht.
Voor meer informatie en publiciteitsfoto neem contact op met Dieke van der Spek, publiciteit@firmames.nl, 06-24684039