Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Fadua El Akchaoui met WRAK in theater

09 - 09 - 2021

Actrice en theatermaker Fadua El Akchaoui, bekend van de hitvoorstelling Melk & Dadels en de bioscoopfilm Meskina, neemt je in WRAK mee op een roadtrip door haar waanzinnige leven. Op 6 november gaat WRAK in premiere bij Huis Oostpool in Arnhem.

Persbericht

Fadua El Akchaoui gaat het theater in met soloshow WRAK

Zaterdag 6 november 2021 première Huis Oostpool, Arnhem

Actrice en theatermaker Fadua El Akchaoui, bekend van de hitvoorstelling Melk & Dadels en de bioscoopfilm Meskina, neemt je in WRAK mee op een roadtrip door haar waanzinnige leven. Via auto’s, klootzakken en onzekerheden gaat ze in deze humoristische ‘coming-of-age’, onder regie van Daria Bukvić, op zoek naar zichzelf. WRAK is een productie van ROSE stories & Toneelgroep Oostpool en gaat op 6 november in première bij Huis Oostpool in Arnhem. Daarna volgt de tournee.

Deze doortastende vrouw – van laten we zeggen ergens in de dertig – weet als geen ander dat humor en pijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In diverse flashbacks belandt ze onder andere in de grijze Opel Record van haar vader op weg naar Marokko, waarbij verdwalen een zekerheid is. En wat te denken van die foute groene pooierbak waar haar eerste vriendje mee kwam aanrijden? Via de auto’s, klootzakken en onzekerheden in haar leven zoekt El Akchaoui in WRAK naar zichzelf en een noodzakelijk stukje zelfliefde. Ze realiseert zich dat ze eigenlijk nog maar heel kort de regie heeft over haar leven. Pas sinds een jaar of tien voelt ze zich de strijder die ze nu is. Het is een lange weg van wrak naar warrior, maar we komen er wel.

Credits
Tekst & Spel: Fadua El Akchaoui Regie: Daria Bukvić Tekstcoach: Rik van den Bos Vormgeving & Kostuum: Dymph Boss Lichtontwerp: Yuri Schreuders Sound design: Jelle Hoekstra Techniek: Marco Steenks Productie: Janneke den Engelsen Producent: ROSE stories & Toneelgroep Oostpool Zakelijke leiding & verkoop: Nasim Miradi Marketing: Dieke van der Spek, Leonie Poot Fotografie: Casper Koster

Speellijst
Te zien vanaf 29 oktober 2021. Première op zaterdag 6 november 2021 om 20:15 uur in Huis Oostpool, Arnhem. Op tournee t/m 16 december 2021. Klik hier voor de complete speellijst.

EINDE PERBSERICHT
Naar de presskit

Voor meer informatie: leonie@ludieke.nl