Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

De Stokerij speelt in de huiskamers

31 - 03 - 2021

De nieuwste voorstelling van De Stokerij Schiedam OORLOG Wat zou jij doen als het hier was? kan vanwege de maatregelen nog niet in het theater spelen, en dus kiezen ze voor het beste alternatief: een huiskamertournee!

Persbericht

Nieuwe voorstelling De Stokerij speelt in huiskamers

Op zondag 11 april 2021 gaat OORLOG Wat zou jij doen als het hier was?, de nieuwste voorstelling van De Stokerij Schiedam, in première. De voorstelling kan voorlopig nog niet in het theater spelen, dus gaat actrice Anne Rats op tournee langs huiskamers. OORLOG is een spannende voorstelling over oorlog, vluchten en je ergens thuis voelen en geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. OORLOG is te boeken in huiskamers t/m juni 2021.

Over OORLOG
In deze muzikale voorstelling neemt Anne je mee op een reis naar Egypte die zij samen met haar familie moet maken vanwege een aanval op Nederland. Hoe voelt het om zelf in de schoenen van de vluchteling te staan? Hoe overleef je als je geen Arabisch kunt spreken of lezen? Als je de cultuur niet kent? Hoe verdraag je jaren in vluchtelingenkampen, zonder school of werkvergunning? Hoe vind je een nieuw thuis?

Anne Rats over OORLOG: “Ook al hebben we in 2021 al 76 jaar geen oorlog meer gehad in Nederland, oorlog bestaat overal. En of je nu oorlogje speelt met je vrienden, een leger bouwt in een computerspel of de ‘echte’ oorlog ziet op het journaal: het lijkt ver weg, het lijkt niet over jou te gaan. Maar: wat als de oorlog nu opeens bij ons uitbreekt?

Credits
Concept en tekst Anne Rats, Janne Teller Regie Koen Wouterse Spel Anne Rats Fotografie Twan de Veer Vormgeving/decor Anouk van Mil Marketing Dieke van der Spek Techniek Rodney Breen Met dank aan Cok van Vuuren, Mary Gauthier, Robert Johnson

OORLOG in je huiskamer
Vanwege de sluiting van theaters, bieden we OORLOG van april t/m september 2021 als huiskamervoorstelling aan. Als je een huiskamer hebt waar Anne 1,5 meter afstand kan houden tot jou en je familie, dan kun je Anne uitnodigen om de voorstelling te komen spelen. In het theater zit je doorgaans veel verder dan 1,5 meter van de acteurs af dus dit is een unieke kans om de voorstelling van heel dichtbij te beleven. Anne komt alleen en speelt OORLOG voor iedereen binnen jouw huishouden vanaf 10 jaar.

Duur voorstelling: 50 minuten
Prijs: 150 euro (exclusief reiskosten buiten Schiedam)
Boek via: info@destokerijschiedam.nl

Benji, 19 jaar, na huiskamer try-out OORLOG: “De voorstelling zet je aan het denken. Het verhaal wordt heel spannend verteld, met alle bijbehorende emoties, maar ik ga ook wel denken ‘wat zou ik doen?’”

Meer info: www.destokerijschiedam.nl/oorlog

EINDE PERBSERICHT
Naar de presskit

Voor meer informatie: info@ludieke.nl