Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

Gevolg Corona maatregelen

01 - 12 - 2020

Sinds eind september zijn er diverse nieuwe maatregelen ingesteld in de strijd tegen Corona. De maximale groepsgrootte in theaters werd uiteindelijk teruggebracht naar 30 personen en dat had effect op een aantal Ludieke opdrachtgevers.

De kerstvoorstelling KONING van De Stokerij is verplaatst naar december 2021. De première Lisa Loeb is helaas verzet van januari naar 30 april.

Black Sheep Can Fly & Theater Utrecht zagen zich genoodzaakt om de tournee van Onvoorspelbaar Verleden al voor de première te annuleren. De producenten zijn voornemens om de productie in een later seizoen alsnog te spelen.

De tournee van Citizen K van SADETTIN K en Het Nationale Theater was in volle gang en helaas werden daar de laatste voorstellingen in oktober geannuleerd. Citizen K is vanaf april 2021 gelukkig terug in de theaters en de voorstellingen worden zoveel mogelijk ingehaald.

Het programma van Festival Dag in de Branding op 24 en 25 oktober werd aangepast. Het geplande concert van het Residentie Orkest kon niet doorgaan, kleinere concerten werden twee maal gespeeld om meerdere keren 30 mensen in de zaal te kunnen hebben. Het festival sloot af met een online programma.