Nieuw nieuws, oud nieuws

Nieuws maken en verspreiden, een belangrijk onderdeel van het marketing & communicatie werk en een mooi middel om je website up-to-date en interessant te houden. Hier vind je al het ludieke nieuws. Veel nieuwsplezier!

BOG. wint BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs

04 - 09 - 2015

Op 3 september sprong BOG. een gat in de lucht in de volle Stadsschouwburg Amsterdam tijdens het Nederlands Theaterfestival.Hier werd voorafgaand aan de Staat van het Theater 2015 bekend gemaakt dat BOG. de winnaar is van de BNG Nieuwe Theatermakersprijs 2015, voor de voorstelling MEN. de mening herzien. BOG. ontvangt een prijs ter waarde van €45.000 euro. De prijs is in het leven geroepen om jonge getalenteerde makers te ondersteunen.

De Jury van de BNG Bank Nieuwe Theater­makers­prijs over BOG: “Met het woord als wapen maakt BOG. een swingend stuk over de mening en het hebben van een mening. Een minutieuze analyse van menselijk gedrag gevangen in een ritmische woordenbrij. Het levert een herkenbaar, integer en humoristisch portret op van een zoekende samenleving. Maar we zien vooral ook vier mensen die met ontzettend veel plezier staan te spelen en ons steeds weer op het verkeerde been zetten.”