WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Trouble Man / Sadettin Kirmiziyüz

Trouble Man is de stichting rondom theatermaker Sadettin Kırmızıyüz. Sadettin was eerder o.a. te zien bij Mightysociety, de Toneelmakerij, het Nationale Toneel en het NNT. Zelf maakte hij verschillende voorstellingen over zijn Turks-Zutphense afkomst, met de focus op thema’s als migratie, identiteit en religie. Hij sloot deze reeks af met de succesvolle voorstelling Somedaymyprincewill.com. Op dit moment speelt hij Hollandse Luchten III: De Radicalisering van Sadettin K. Dit is het derde deel van het drieluik Hollandse Luchten. In 2014 maakte Kirmiziyüz samen met Marjolijn van Heemstra Hollandse Luchten I: Jeremia over vrijheid van meningsuiting. Deze voorstelling werd geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival 2014. In 2015 volgde Hollandse Luchten II: Pandgenoten over de spanningen, idealen en ontwikkelingen in het Nederlandse woonbeleid.
Vanaf najaar 2016 gaat hij op tournee met een remake van zijn eerdere voorstelling De vader, de zoon en het heilige feest.

Opdracht
Marketing & Communicatie van de producties Somedaymyprincewill.com (reprise), Jeremia, Pandgenoten, De Radicalisering van Sadettin K., De vader, de zoon en het heilige feest (reprise).
(december 2013 – heden)

Website
troubleman.nl

Social Media
facebook.com/troubleman.nl
twitter.com/troublemanNL