WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Rotterdam International Duet Choreography Competition

RIDCC is een choreografiewedstrijd speciaal voor duetten. De XL Production Award van €100.000 is de grootste dansprijs ter wereld. Opdracht: marketing & communicatieEind juni komt internationaal danstalent uit de hele wereld naar Theater Rotterdam voor RIDCC 2019 van 27 t/m 29 juni. De selectie van 2019 bestaat uit choreografen met maar liefst 13 verschillende nationaliteiten. RIDCC is het eerste en enige internationale dansconcours dat zich uitsluitend op duetten richt. De XL Production Award van €100.000 is de grootste dansprijs ter wereld in zijn soort.

Rotterdam International Duet Choreography Competition is tot stand gekomen uit een initiatief van Maya Roest en Mischa van Leeuwen, beide dansers bij Scapino Ballet Rotterdam. RIDCC is een choreografiewedstrijd speciaal voor duetten in alle dansstijlen. Het concours wil talentontwikkeling in de dans stimuleren. De XL Production Award wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Droom en Daad.

Opdracht
Marketing & Communicatie (november 2018 – heden)

Website
ridcc.com

Social Media
Facebook
Instagram