WERK

De Ludieke opdrachten variëren van concreet online marketing advies tot het bedenken en uitvoeren van complete marketing & communicatie campagnes. Bekijk hier alle opdrachten en neem contact op voor meer informatie.

Another Kind of Blue

Another Kind of Blue is de stichting van choreograaf David Middendorp. Opdracht: marketing & communicatie.

Choreograaf David Middendorp kreeg internationale bekendheid toen hij in 2014 met zijn stuk ‘Blue Journey’ in de finale van het populaire televisieprogramma America’s got talent kwam. Zijn werk werd op tv en online door ruim 50 miljoen mensen bekeken. Middendorp presenteert nu met zijn eigen gezelschap Another Kind of Blue de nieuwe avondvullende voorstelling ‘Flirt with Reality’, waarin dans en technologie samenkomen.

Flirt with Reality
‘Flirt with Reality’ flirt met andere werkelijkheden en speelt met techniek. Middendorp nodigt ons uit om mee te reizen naar plekken buiten de realiteit, om eenmaal weer thuis de echte wereld met een andere blik te bezien. Zijn we nog steeds bang voor al die kille, alom aanwezige techniek of is er al ruimte voor een liefdevollere en menselijker relatie?

Another Kind of Blue – David Middendorp
Choreograaf David Middendorp is gefascineerd door technologie en vooral door het spanningsveld tussen technologie en de mens. Animaties, drones, robots, film en muziek spelen een bijzondere en gelijkwaardige rol met de dansers. Zijn unieke mix van dans en innovatieve technologie zorgt voor een inspirerende en vernieuwende dansbeleving.

Opdracht
Marketing & Communicatie (juni 2018 – heden)

Website
anotherkindofblue.nl

Social Media
Facebook