<h2>Nu in het theater</h2>Melk & Dadels is geselecteerd door het Nederlands Theater Festival als een van de beste voorstellingen van het seizoen. Te zien t/m 19 november 2019. <h2>Nu in het theater</h2>Lawrence of Arabia van Marjolijn van Heemstra & Sadettin Kirmiziyüz **** NRC **** de Volkskrant. Te zien t/m 2 december 2019 in Nederland en België. <h2>Nu in het theater</h2>Eindspel van Erik Whien & Theater Rotterdam. ***** de Volkskrant **** NRC **** de Telegraaf. Te zien t/m 13 december 2019.

NIEUWS

Bekijk alles →

Maatschappelijke thema’s en actueel muziektheater in Festival Dag in de Branding

07 - 11 - 2019

Artist-in-residence Meriç Artaç heeft voor Festival Dag in de Branding op zaterdag 14 december een programma samengesteld met nieuwe muziek die middenin de maatschappij staat.

Lees meer

Het beste van de ‘Stille Heldinnen’ bij Theater Rotterdam

Women Connected, hét Rotterdamse community arts netwerk voor vrouwen, zet mede dankzij het succes van het ‘Stille Heldinnen’ project de grote stap naar zelfstandigheid.  Lees meer

Eindspel in de media

31 - 10 - 2019

Op 11 oktober ging Eindspel in regie van Erik Whien in premiere bij Theater Rotterdam. Veel media-aandacht, prachtige recensies en een tournee met volle zalen!

Lees meer